Kunstlijn Haarlem 2023

Met liefde exposeer ik, tijdens de eerste twee weekenden van november, mijn sieraden en vilten objecten op drie locaties in Haarlem.

Vilten sieraden, objecten en schilderijen zijn te zien bij Atelier Natalie Wool.

Op 4-5 en 11-12 november, van 11-17 uur.

Onze liefde voor wol, het vilten en de wens daarmee de wereld een beetje mooier te maken, is wat ons met elkaar verbindt. Hoe we hier ieder onze eigen invulling aan geven kun je zien tijdens onze Kunstlijn expositie in het sfeervolle atelier van Natalie Wool, dat zich bevindt op het terrein van MAAK-Haarlem in de Waarderpolder.

De schilderijen van Natalie Wool bestaan uit verschillende soorten wol van Hollandse schapen in natuurlijke tinten, waarmee ze nieuwe structuren en composities maakt. Een sieraad voor elk interieur dat op zoek is naar een warme sfeer en demping van de klanken in de ruimte.

In contrast hiermee staan de heldere en uitgesproken kleuren van de wol, waarmee Brigit Daamen retro kettingen en kleine snuisterijen weet te transformeren tot unieke halssieraden. Naast draagbare sieraden toont ze ook sieraden als (wand)objecten.

Je bent van harte welkom een kijkje te komen nemen bij onze Kunstlijn expositie.
Warme groet,
Natalie Wool en Brigit Daamen

Atelier Natalie Wool
MAAK-Haarlem, Unit 0.1
Oudeweg 91-95
2031 CC Haarlem
www.maakhaarlem.nl

‘The Blue of Longing’, ledententoonstelling van De Vishal.

Vanaf zaterdag 7 oktober t/m zondag 5 november.

Met het thema verlangen sluit de jaarlijkse ledententoonstelling van De Vishal aan bij de Kunstlijn, die tijdens het laatste weekend van deze expositie van start gaat.

Blauw is de kleur van de wijkende horizon, van de atmosferische afstand – een Icarisch verlangen.

Hier toon ik drie glazen hangers met de titel ‘Au-bain-Marie’. Ze zijn een eerbetoon aan Maria van Alexandrië. Zij zou de uitvindster zijn van deze methode van opwarmen. Het glas is naar mijn aanwijzingen, handgeblazen door Cees Laan.

Opening
Vrijdag 6 oktober om 17 uur.

Openingstijden
di. t/m za. van 11-17 uur
zondag van 14-17 uur

De Vishal
Grote Markt 20
2011 RD Haarlem
www.devishal.nl

Kunstlijn overzichtstentoonstelling bij Kunstcentrum Haarlem.

Vanaf donderdag 2 t/m zaterdag 18 november.

Dit jaar is ‘Liefde’ het thema van de Kunstlijn. Ruim 200 kunstenaars tonen en verkopen hun werk vanuit hun atelier, expositie ruimte, galerie en/of museum. Twee keer, twee dagen lang, kunnen kunstliefhebbers dwalen door Haarlem en omgeving.

In deze overzichtstentoonstelling tref je van iedere deelnemer een klein kunstwerk met een nummer. Mijn bijdrage bestaat uit een ‘Roze Bril’. Onder nr. 45 vind je mijn expositielocatie terug op de plattegrond in de Kunstlijner.

Kunstcentrum Haarlem,
Gedempte Oudegracht 117-121
2011 GP Haarlem
www.kunstlijnhaarlem.nl

One thought on “Kunstlijn Haarlem 2023

Comments are closed.